Tegnapi vizsgálat eredményei

Címkék: vizsgálat kispapa

2014.02.07. 21:34

A legfontosabb: minden rendben van.

És a többi: az orvosnő másik rendelőjében voltunk. Két helyen is rendel, s most úgy esett az időpont kérés, hogy a megyeszékhelyen lévő rendelőbe mentünk. Ebben nem lenne semmi extra, de most két dolog miatt fontos. Ugyanúgy várakozni kellett, mint mindenhol. De itt volt egy olyan dolog ami nem volt a másik rendelőben. Ki van rakva egy tv a falra, a vizsgáló ággyal szemben. Ott az ultrahang képet tudja a kismama nézni nagy méretben, kényelmesen, fej csavargatás nélkül. Vagány ötlet. Anitának is tetszett.

A másik dolog amit ez érint: sajnos ezen a helyen nem a megszokott jó minőségű papírra nyomtatta ki a doktornő az UH képeket. Ezért a szkennelt képek kicsit rosszabb minőségűek, mint eddig voltak. De azért feltöltök néhányat. (van itt ujjszopós kép, alienhez hasonlító arc, lábak és kezek.)

A baba aktív volt a vizsgálat alatt, mindene meg van, szépen fejlődik. Ez a legfontosabb. Az ülő magassága már több mint 12 cm (fej és fenék között). ;) Csak példaként mondom a sok mért adat közül: a sípcsontja 2,4 centiméter már. Mint egy pálcika ember, olyan vékonykák a csontjai :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdokispapa.blog.hu/api/trackback/id/tr805804261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása