Projekt név váltás

Címkék: fiú vagy lány

2014.02.07. 10:42

Egy téveszmét szeretnék eloszlatni. Pár perccel ezelőtt egy kedves barátom, Zsófi, aki amúgy lelkes blog olvasó is jelezte, hogy többen abban a hitben voltak, hogy a babaprojekt kódneve egy mesefigurára utal.

Mert, hogy Ziggy létező figura. Meg tudjátok nézni itt, és itt

Nem ismertem eddig a napig ezt a figurát. Ezért nem is jöhetett innen a projekt kódneve. Sokkal egyszerűbb.  A zigóta szóból jött. A terhesség legelején nehéz személyként hivatkozni egy sejtcsomóra. Legalábbis nekünk nehezen ment.  Főleg, hogy az első hónapokban annyi minden történhet, nem is szerencsés egyből nevet adni. Viszont szerintem az is nagyon gáz, ha csak utalunk rá név nélkül. Például: "hogy érzed magad AZ miatt?" Na ne. Szóval zigóta vagyis Ziggy.

De most, hogy tudjuk hogy lány lesz, projekt nevet kell változtatni. Állítólag pszichológiailag káros ha fiúként kezelsz egy kislányt :))) S a Ziggy az inkább fiú. Lehet, hogy egyszer egy plüss játékban tovább él a Ziggy név.

De az új projekt név (ami nem jelent végleges döntést a keresztnévre): Emma

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdokispapa.blog.hu/api/trackback/id/tr425803402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása