kórházi napok

2014.02.22. 16:32

Éppen a kórházi ablakon bámulok kifelé, elég szomorkodás az időjárás kinn. Na mondjuk az elcsendesett öreg klinikai épület sem szívderítő, így szombat délután.

Február 11 kedd óta, amióta Anita bekerült a kórházba már majdnem 2 hét telt el. 11 napja eléggé egyformán telnek a napok. Igazából nem is tudom nagyon megkülönböztetni a napokat egymástól. Gondolom Anitának ez még rosszabb innen bentről.

Amióta benn van, minden szabad időmet itt töltöm. Otthon a lakhelyünkön csak mutatóba fordulok meg. Kimosom a kórházból haza adott ruhákat s már megyek is vissza másnap reggel a megyeszékhelyre. Munkahelyem nincs messze a kórháztól. Így adja magát a helyzet, hogy reggel, munka előtt és este, munka után is itt töltöm az időmet. Köszönettel tartozom Lalinak és Feriéknek, akik befogadtak ezekben a napokban. Sokkal kényelmesebb s egyszerűbb a logisztikát megoldani azzal hogy nem kell mindennap esti haza autókázni.

Sok mindent át értékeltem az elmúlt hetekben. Azt nem mondom, hogy bölcsebb lettem, de sok újat tanultam.

Az hogy minden rendben van egy terhesség alatt az nem az alap állapot, nagyon sok féle gond léphet fel. Mégis csak az emberi test legbonyolultabb folyamata. Anita szoba- és folyosótársait elnézve sok sok féle gondja lehet egy kismamának, ami miatt kórházba kerül. Szerencsére ez az osztály az egyik "legvidámabb barakk" az épületben. Mindenféle szép nagy hasú "krumplik" sétálnak. (Anita szobatársának kifejezése,tetszik) Legtöbben a szülés előtti megfigyelés miatt vannak itt. Ha minden rendben megy, akkor innen egyenes út a szülő szobára. Ezért a folyosón mindennap egy új arc jön szembe, nagy a rotáció. Persze vannak bonyolult esetek, sajnos.

Végülis Anita is jól érzi magát a lehetőségekhez képest. Fel fogja ésszel, hogy türelmesnek kell lenni ahhoz hogy minden rendben menjen. Köszönet érte, hogy így vigyázz magára és a babára.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdokispapa.blog.hu/api/trackback/id/tr635827002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása