múlt heti vizsgálat, UPDATED

Címkék: vizsgálat kispapa

2014.04.25. 23:09

Több, mint egy hete adós vagyok a legutóbbi vizsgálat eredményével. Alapvetően minden rendben volt. Bár nem tudom pontosan idézni, de a doktornő valami olyasmit mondott, hogy a baba igazán jól van, ami kevésbé mondható el a kismamáról. Akkor, már mint a múlt héten is, medence fájdalmai voltak Anitának. Ez teljesen természetes a terhességben, az utolsó hónapban :) Nem a 28. héten. Ez nem igazán jó hír. Attól, hogy kellemetlen és fájdalmas nem okoz gondot Emmának. A baj ott van, hogy a szüléskor ez tovább erősíti az amúgy is erős fájdalmat. Ez a fajta csont fájdalom ha nem javul, akkor jelentősen növeli a császármetszés szükségességének az esélyét.

/Nem voltam teljesen egyértelmű a bejegyzésben. A vizsgálat után voltunk kirándulni, ahogy írtam is erről. A fájdalom azóta sokat javult, szinte el is tűnt. Ez nagyon fontos javulás. Ennek köszönhető, hogy tudtunk együtt sétálni/kirándulni Anitával húsvétkor. Remélem így marad!/

Lehetőség szerint (remélve, hogy minden rendben megy) a természetes szülés lenne a megcélzott. Az megér egy külön bejegyzést is, hogy milyen szülési módok léteznek. Másik ilyen kérdés a fájdalom csillapítóval vagy nélküle kérdés. Az otthon szülésről is lehetne sokat írni. De most nem erről akartam.

Hanem arról, hogy Emma szuper aktív volt a vizsgálat alatt. Mintha zavarné, hogy a hasfelületét nyomkodja az UH géppel a doktornő. Remélem ez a habitus jövő hétre is megmarad mert hétfőn megyünk a 4D ultrahangra. Na hajrá, remélem mozgalmas film megy majd a "babamoziban". 

BPD: 71,5 mm, 9 mm növekedés 3 hét alatt. Talpméret: 50,8 mm. Ezt a testrészt eddig nem mértek, de érdekes, hogy alig kisebb mint a fej :) Lásd a harmadik képen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdokispapa.blog.hu/api/trackback/id/tr306087178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása